A vizes kalandok ősszel sem érnek véget - irány Zalakaros!

Hírek , beszámolók, úti cél ajánlók

A vizes kalandok ősszel sem érnek véget - irány Zalakaros!

Feltöltve: 2021-09-13

Bár lassan búcsút intünk a nyárnak, továbbra is érdemes úti célként Zalakarost választani, hiszen a vizes élmények az ősz beköszöntével sem érnek véget, sőt dübörögnek a kalandok a csodaszép fürdővárosban.

Sós vizű medence a Gyógy- és Termálvilágban, élményfürdő, beltéri gyermekvilág, gyógyvíz, wellness kezelések - megtalálsz mindent, amire egy tökéletes pihenéshez szükség van. Egy hely, ahol az egész család feltöltődik a hűvösebb napokon is!

Hunyd le a szemed és képzeld el, ahogy az őszi napsugarakon át felsejlő pára átjárja a tested és Te útnak indulsz egy varázslatos helyre, amely minden cseppjében milliónyi élményt rejteget. A természet adta ajándék a csodálatos víz, mely életerővel tölt fel, pihentet és elvarázsol.

A Zalakarosi Fürdő a Balaton régió legnagyobb és a legtöbb attrakciót felsorakoztató gyermek és családbarát fürdőkomplexuma, ahol az együtt megélt közös pillanatok életre szóló élményekké kovácsolódnak. A beltéri Gyermekvilág megannyi vizes kalandokkal vár. A Zalakarosi Fürdőn minden Rólad és Neked szól, ahol úgy érzed, ide még biztosan vissza kell térned.
Kanyargózó-tekergőző csúszdák, spriccelő, csobogó vízi attrakciók, vízágyú csata, kötélháló-szinte úgy érzed túl csordulnak a kalandok.

Izgalmas programokban nem lesz hiány, adott évszaknak vagy ünnepnek megfelelőn készülünk játszóházzal kreatív kuckóval, vízi és szárazföldi táncos programokkal és fergeteges vetélkedőkkel.

Irány Zalakaros, irány az élmény!